sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Viimeistä viedään!

Nyyh, nyt se aika on sitten koittanut kun on menossa viimeiset päivät Bangorissa uusien ystävien kanssa. Tähän pariin viikkoon on jo mahtunut monia hyvästelyjä kun ihmiset alkavat pikkuhiljaa palailla kotiin koesumansa suorittaneina. Itse olen luvannut mennä käymään jokaisen luona kunhan vaan opiskelijabudjetti sen sallii ja nyt voi kyllä kiittää sosiaalista mediaa ja skypeä siitä, että hyvästit tuntuvat vähemmän kamalille kuin mitä se olisi ilman niitä. Kyllä se silmä silti kostuu kun halaa vielä viimeisen kerran..

Olemme onneksi ehtineet puuhata kaikennäköistä hauskaakin tässä viimeisillä viikoilla, sillä ohjelmassa on ollut kansallisuusiltoja (saksa, italia, espanja) ihanine ruokineen, englantilaista aamupalaa, teehetki Pierillä, kortinpeluuta amerikkalaisten kanssa, vikat salsabileet, visiitti Llandudnoon ja Solangen synttärit. Olin ihan onnessani kun muutkin vaihtarit halusivat tutustuttaa meidät omaan ruokakulttuuriinsa, sillä Suomi-ilta oli aivan huippu ja meillä oli mielettömän hauskaa kun kisailimme Italia-tietoudesta 5 hengen joukkueissa desibelien noustessa sitä mukaa kun visa eteni :D

 Saksa-illan antimia




Sveitsi, Saksa ja Itävalta edustettuna.

Olen tavannut täällä ihan mielettömän ihania ihmisiä, joten kun sain taas kamerani kerrankin kiikutettua kaiken maailman illanviettoihin, laitan tänne nyt kuvia vaihtarikavereistani :) he ovat tehneet tästä muistamisen arvoisen kokemuksen!

 Florian, Leon & Anna

 Vera & Jill

 Marta, Ewa & Patrycja

 Elisenda & Jesus

 Viljo, Anna & Carmen

 Adela, Lea & Anna

 Erica, Alessandra, Solange & Anna


 Minä & Laura

 Patrycja, minä & Laura
Kolme muskettisoturia!

 Adela, minä & Lea

 Viimeinen yhteinen illallinen Greekissä.
Julia, Vera, Anna, Viljo & Chris

 Minä, Veera, Rachel, Laura

Laura, Anna, Hans

Ehdinpä vielä reissatakin vähän viimeisinä päivinä! Llandudno on noin puolen tunnin junamatkan päässä Bangorista oleva kylä, joka tunnetaan promenadilaituristaan ja rannastaan. Olen koko kevään ajatellut, että kyllähän siellä nyt kerkeää käydä kun se on niin lähellä, mutta jäi kyllä aika viime tippaan kun perjantaina lähdimme sinne 6 hengen porukalla.















 "Hei, rakennetaan hiekkalinna!"



 Oli meillä kivaa.. :D

 Tuulee...



On kyllä ollut todella vaikeaa ajatella, että kohta sitä ei enää näe täällä tutuksi tulleita ihmisiä ja paikkoja joka päivä. Hajamielisyys ja haikeus on kiusannut aikalailla ja tuntuu siltä, että juuri kun aloin päästä vauhtiin ja nauttia täällä asumisen tuttuudesta ja ihanasta Erasmus-porukastamme todenteolla, niin sitten pitää jättää kaikki taakse. Olemme kuitenkin sopineet että sanomme mieluummin See you soon kuin Goodbye, sillä minulla ainakin on vakaa luottamus jälleennäkemisiin.

Nämä viimeiset päivät kuluukin sitten tavaroiden pakkaamiseen mutta onneksi suuntaan vielä Lontooseen leikkimään turistia niin ehkä tämä siirtymä vaihtarielämästä koto-Suomeen tuntuu vähemmän radikaalille. Joka tapauksessa on varmasti outoa alkuunsa kun kaikki muuttuu taas kertaheitolla ja luulen, että kiusaan tuttujani englannilla pitkään ennenkuin saan kunnolla suomen takaisin päähäni :D onneksi minulla on jo vähän ikävä Suomea, joten on ihana vaihtaa Walesin sateet Suomen valoisiin kesäöihin <3

Kiitos Bangor, it was a pleasure!
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti